|
Stadion |
| Autor |
Wiadomość |
mona

|
|
|
|
 |
klejbas

|
|
|
|
 |
Funias
Życie to jazda :)

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 17:07
|
|
|
http://www.start.gniezno....ewsfull&id=3965
Nasz stadion pięknieje z dnia na dzień Na prostej przeciwległej do startu ma powstać napis z nazwą klubu (zapewne z czarnych siedzisk) Jak wam podoba się ten pomysł? Przy okazji prośba do moderatorów o przeniesienie o ile to możliwe tematu do chociażby działu dla kibiców bo sezon 2009 już za nami. |
_________________ www.smanager.pl - Stwórz i poprowadź własną drużynę żużlową do zwycięstwa! |
|
|
|
 |
Nicky
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 17:50
|
|
|
| Cytat: | | Funias: Na prostej przeciwległej do startu ma powstać napis z nazwą klubu(zapewne z czarnych siedzisk) |
oby!! juz dawno powinno takie coś być!!
a mnie ciekawi jedna kwestia kiedy zostanie zrobiony ostani sektor na przeciwległej prostej do startu, cały stadion będzie w krzeszełkach( za co plus dla miasta i klubu) ale szczpeci ten sektor....!! |
_________________ specjalista i znawca
z wieloletnia praktyka ....
Start Gniezno ! |
|
|
|
 |
wojtek - remake
wojtek.ziomek2
|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 19:42
|
|
|
I stało się. Po latach starań, wątpliwości, niepewności, pytań i odpowiedzi mamy cały stadion w plastikowych siedziskach. I - co ważne - obiekt stał się jednym z bardziej pozytywnie wyróżniających w kraju. Gratulacje .
STADION STARTU CAŁY W PLASTIKOWYCH SIEDZISKACH! |
|
|
|
 |
krychu90
Na zawsze START...

|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 20:39
|
|
|
| nie no gratulacje... wielkie brawa się należą działaczą.. a napis START mistrzostwo. A co do tych pięcu lat... To nie od razu Kraków zbudowano (to dla tych co uważają ze za długo to wszystko trwało) |
_________________ ... sport w którym nie ma miejsca na lęk...
Tylko START |
|
|
|
 |
Scott.

|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 20:56
|
|
|
moglby mi ktoś pyknac foteczke napisu START np. jutro na treningu? |
_________________ "...Speedway to nie tylko jazda wokół toru, to walka o marzenia o ich spełnienie, dla nich są w stanie poświęcić własne zdrowie a nawet...życie"
"...Dwa kolory mienią się, czerwień ognia oraz czerń..." |
|
|
|
 |
Dawcio

|
|
|
|
 |
Scott.

|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 21:03
|
|
|
ajajaj dzięki wielkie Dawcio nawet nie luknąłem na stronke |
_________________ "...Speedway to nie tylko jazda wokół toru, to walka o marzenia o ich spełnienie, dla nich są w stanie poświęcić własne zdrowie a nawet...życie"
"...Dwa kolory mienią się, czerwień ognia oraz czerń..." |
|
|
|
 |
Riggs
|
|
|
|
 |
Marcineek
SGIF-team

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 12:01
|
|
|
Ja bym ten napis dał o jeden rząd niżej.. może i się czepiam ale byłoby lepiej |
_________________ www.sgif.pl - Tworzymy dobry klimat!
 |
|
|
|
 |
TOOMI
SGIF

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 16:32
|
|
|
| Riggs napisał/a: | | Bardzo pozytywna sprawa. Wie ktoś czy siedziska są też zamontowane w klatce dla gości? |
Nie byłem na stadionie w ostatnim czasie, ale z tego co wiem to mimo wszystko miały zostać zamontowane. Jak jest w rzeczywistości to nie wiem. |
|
|
|
 |
Nicky
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 19:39
|
|
|
wszystko pięknie, ładnie tylko dlaczego nie ma krzesełek w sektorze dla gosci i obok?, szpeci ten sektor.....
no chyba że działacze obawiają się ze ktoś je może wyrawać z druzyn przyjezdnych |
_________________ specjalista i znawca
z wieloletnia praktyka ....
Start Gniezno ! |
|
|
|
 |
TeTris
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 21:14
|
|
|
| Kopnij lekko w te krzesełka, a one się ruszą. Jest obawa, bo przyjadą tacy ,,kibice'' by robić zadymę. |
|
|
|
 |
startowiec

Wiek: 24 Dołączył: 21 Maj 2007 Posty: 365 Skąd: Zuzlowa Stolica
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 22:17
|
|
|
| Nicky napisał/a: | szpeci ten sektor.....
|
Bez przesady az takiej tragedi nie ma... jest ladna wylewka ladne ogrodzenie wiec tragedi nie ma. ale tez ciekawie mnie czy tam sie znajda jakies krzeselka czy nie? ze te sa luzno zamontowane jak TeTris pisze (mimo ze ja tego nigdy osobiscie nie zauwazylem) to moze w tamtym sektorze jakies mocniejsze zamontowac czy cos... nie wiem nie znam sie na tym. Ale i tak stadion wyglada juz zupelnie inaczej i o wiele ladniej sie prezentuje. I jak dla mnie moze juz nawet tak zostac Po co inni z zazdrosci maja nam dewastowac stadion jak przyjada... hehe |
_________________ co mnie nie zabije to mnie wzmocni
 |
|
|
|
 |
RoSe
Songoku

|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 22:37
|
|