Forum internetowe Gniezna i Powiatu Gnieźnieńskiego
Strona głównaPortal Gniezno.com.plMultimedialna Mapa Gniezna
Pytania i odpowiedziSzukajUżytkownicyGrupyStatystykiRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Osoby w parkingu czyli E.Błaszaka przypadek..
Autor Wiadomość
Diabel-tasmanski 
Administrator
Giga - Tata

Wysłany: Czw Lip 29, 2010 22:23   

andżinsan napisał/a:
..a po co i w jakim celu?

Yyyy bo jeśli ktoś zachowuje sie niewłaściwie to należy reagować?

andżinsan napisał/a:
"Swoich" zawsze traktuje się inaczej..normalne.

Zasatnów się synku co piszesz. TO nie jest żadne "mój" Napisałem zę go znam i ze nie spotkałem się z podobnym zachowaniami. Gdym si spotkał to bym od razu go wyprostował. Bronie go? Dziwie się, zę tyle czasu nikt o tym nie wspominał i nagle teraz? Gdybym bywał w jakimś miejscu równie często jak wy i szalałby tam jakiś burak dawno bym oponował.

maniak 

Wysłany: Czw Lip 29, 2010 22:28   

Ja trochę odbije od tematu.
W latach 1976-77 Geniu startował na wyspach, to dlatego nie występował w barwach Startu?
Za co został zawieszony?
Taką wzmiankę znalazłem na startgniezno.com
"Rok później startował w angielskim Reading. Kolejne dwa sezony pauzował z powodu kontuzji i zawieszenia. "

andżinsan 

Wysłany: Czw Lip 29, 2010 23:35   

Diabel-tasmanski napisał/a:
Zasatnów się synku

..tak jest! Giga-Tato....

nie spotkałem się z podobnym zachowaniami

..bo Cie zna(?), bo nazywasz się tak a nie inaczej(?), i nie jesteś dla niego przypadkowym "pamprem" z ulicy....

..sąsiadów, choć znamy takich jedynie na "dzień dobry", też traktujemy inaczej..i oni nas również..i to TEŻ jest NORMALNE.

..a myślałem, że to banalne....

P.S. Jesteś zdecydowanie za młody na mojego ojca więc trzymaj poziom.

Pozdro.

Diabel-tasmanski 
Administrator
Giga - Tata

Wysłany: Pią Lip 30, 2010 00:15   

andżinsan napisał/a:
bo Cie zna(?), bo nazywasz się tak a nie inaczej(?), i nie jesteś dla niego przypadkowym "pamprem" z ulicy..

JAk widać z powyższych wpisów podobno nie ma to żadnego znaczenia...

andżinsan napisał/a:
Jesteś zdecydowanie za młody na mojego ojca więc trzymaj poziom.

Nie tylko za młody. Ja trzymam.

andżinsan 

Wysłany: Pią Lip 30, 2010 02:03   

JAk widać z powyższych wpisów podobno nie ma to żadnego znaczenia

..których?? ..przecież właśnie wszyscy, którzy pisali o "fajnych przygodach" z Panem E. Błaszakiem, byli nieznajomymi.. (a przynajmniej tak to opisali)

..a jeśli miałeś na myśli sytuacje z Prezesem opisaną przez eugeniusza, to wybacz, ale to zupełnie inna płaszczyzna. Nie znam szczegółów i do powyższej sytuacji się nie odniosłem, "pociągnąłem" jedynie

temat, który mnie również dotyczył.

..i o tym od początku piszę. (ale mogę zrozumieć, że byłeś już zmęczony pisząc powyższe zdanie)

Zresztą, ta wymiana zdań jest tak banalna, że aż bezsensowna..wybacz..dlatego, że to o czym pisze zapewne jest dla zdecydowanej większości czytających powszechnie znane i rozumiane..co więcej,

stosowane..więc naprawdę nie rozumiem dlaczego Ty cały czas upierasz się przy tym, że "białe jest czarne"..

..a nawiązując jeszcze do Twojego poprzedniego posta: "prostowanie" Pana Błaszaka, w mojej ocenie, dałoby znikomy jeśli nie żaden, a wręcz odwrotny skutek..ale o tym pisałem już wcześniej, być może tego nie

zauważyłeś (bo byłeś bardziej skoncentrowany na tym jak tu teraz "ugryźć" andżinsana) bądź tym razem zrozumiesz.

Nie tylko za młody.

Może rozwiniesz powyższe zdanie?

(..jakkolwiek, właśnie zszedłeś jeszcze niżej..smutne to i nie przystoi Mega a tym bardziej Giga-Tacie..o adminie już nie wspomnę.)

Ja trzymam.

..ja pierwotnie odniosłem się tylko do Twojej pierwszej wypowiedzi w temacie, Ty zaatakowałeś mnie "synkiem" a powyższym postem "poprawiłeś", także kto jaki trzyma poziom to wszyscy widzą.

..a nawiasem mówiąc, nie widziałem jeszcze tematu, w którym prezentowałbyś inny poziom poza: "moja prawda jest najmojsza", także mogłem się tego spodziewać.

Pozdro.

Diabel-tasmanski 
Administrator
Giga - Tata

Wysłany: Pią Lip 30, 2010 08:29   

andżinsan napisał/a:
wszyscy, którzy pisali o "fajnych przygodach" z Panem E. Błaszakiem, byli nieznajomymi..

Skąd wiesz?

andżinsan napisał/a:
naprawdę nie rozumiem dlaczego Ty cały czas upierasz się przy tym, że "białe jest czarne"..

Czyli przy czym konkretnie się upieram?

andżinsan napisał/a:
ja pierwotnie odniosłem się tylko do Twojej pierwszej wypowiedzi w temacie

Czyżby? Zasugerowałeś ze jestem znajomym pana Błaszaka więc jestem traktowany jakoś szczeólnie i w zaian bronie tutaj jakiś dziwnych zachowań.

andżinsan napisał/a:
byłeś bardziej skoncentrowany na tym jak tu teraz "ugryźć" andżinsana

andżinsan napisał/a:
właśnie zszedłeś jeszcze niżej

andżinsan napisał/a:
kto jaki trzyma poziom to wszyscy widzą.

andżinsan napisał/a:
nie widziałem jeszcze tematu, w którym prezentowałbyś inny poziom poza: "moja prawda jest najmojsza"

Noooo chyba wszyscy widzą kto jaki trzyma poziom w dyskusji...

andżinsan 

Wysłany: Pią Lip 30, 2010 11:17   

Skąd wiesz?

..przeczytaj bądź zacytuj całość, później napisz (a tak na marginesie..to skąd Ty wiesz, że było inaczej....?)

Noooo chyba wszyscy widzą kto jaki trzyma poziom w dyskusji...

..masz rację, tego jestem pewny i cieszy mnie to. (..a jakiś argument? bo moje są niezbite i znajdują się w tym temacie)

Czyli przy czym konkretnie się upieram?

..właśnie chyba sam już tego nie wiesz bo już w swojej pierwszej odpowiedzi skupiłeś się głównie na "pojechaniu" mi i teraz próbujesz to odkręcić..na szczęście forum, w zdecydowanej większości czytają ludzie kumaci..co mnie niezmiernie cieszy.

Czyżby? Zasugerowałeś ze jestem znajomym pana Błaszaka

Niczego nigdzie nie sugerowałem, wskaż ten mój wpis. (faktycznie nie wiem co u Ciebie znaczy "znam", być może jedynie "wiem kto to jest" ale z tym nie ma problemu pewnie jakieś 60% dorosłej populacji Naszego miasta..więc wszyscy są znajomymi(?) )

więc jestem traktowany jakoś szczeólnie i w zaian bronie tutaj jakiś dziwnych zachowań.

..proszę wskaż, w którym miejscu napisałem coś o tym, że bronisz Pana E. Błaszaka..?

Nie brnij dalej bo widzisz, że to nie ma sensu..jesteś na tyle inteligentnym facetem by to zrozumieć..ale również na tyle "ambitnym" by się nie poddać..i to też rozumiem.
Jednak od mojego drugiego posta w temacie próbujesz złapać mnie tylko na błędzie..nie tędy droga. Chyba, że czerpiesz jakieś korzyści osobowościowe z takich przepychanek..

Jeśli to nie jest dla Ciebie trudne z jakiegoś powodu to proszę odpisz tez na moje pozostałe pytania, które Tobie zadałem..chyba, że nie masz pomysłu na odpowiedzi..to po prostu PRZEPROŚ..bo nie zamierzam dłużej znosić buractwa z Twojej strony..ale "wierzę", że jeszcze coś błyskotliwego niestety wymyślisz..

Pozdro.

Diabel-tasmanski 
Administrator
Giga - Tata

Wysłany: Pią Lip 30, 2010 12:12   

andżinsan napisał/a:
skąd Ty wiesz, że było inaczej....?)

No właśnie ja tego nie napisałem. Gdybyś wniskował czytajać to moze twój pierwszy post brzmiałby inaczej.

andżinsan napisał/a:
bo moje są niezbite i znajdują się w tym temacie

Pozazdroscić dobrego samopoczucia i zgody z samym sobą

andżinsan napisał/a:
właśnie chyba sam już tego nie wiesz

No w istocie nie wiem, gdyz od początku przy niczym się nie upierałem ;] Jełsi sieupierałem to proszę mi to pokazać, albo nie pisać bzdur...

andżinsan napisał/a:
skupiłeś się głównie na "pojechaniu" mi i teraz próbujesz to odkręcić.

Ty masz jakies kompleksy chyba...

andżinsan napisał/a:
na szczęście forum, w zdecydowanej większości czytają ludzie kumaci..co mnie niezmiernie cieszy.

No fajnie ze wiesz jacy ludzie czytają forum :) chciałbym mieć taką wiedzę :)

andżinsan napisał/a:
Niczego nigdzie nie sugerowałem, wskaż ten mój wpis.

A przed chwilą pisałeś żeby nie cyutowac zdan wyrwanych z kontekstu :D

Ale dobra.. Proszę:

andżinsan napisał/a:
Tak się składa ze znam pana Błaszaka.

"Swoich" zawsze traktuje się inaczej..normalne.

andżinsan napisał/a:
wskaż, w którym miejscu napisałem coś o tym, że bronisz Pana E. Błaszaka..?

Kontekst twojej wypowiedzi na to wskazuje

andżinsan napisał/a:
po prostu PRZEPROŚ..bo nie zamierzam dłużej znosić buractwa z Twojej strony

Fiu, fiu...

krychu90 
Na zawsze START...

Wysłany: Pią Lip 30, 2010 12:42   

A może tak Panowie przeniesiecie się na PW, a nie swoją
"jakże ciekawą dyskusje" użądzacie na publicznym forum.
A ty Diabeł jako administrator sam powinieneś wiedzieć że nie nalezy zaśmiecać forum i prywatne dyskusje powinny być prowadzone PRYWATNIE!

andżinsan 

Wysłany: Pią Lip 30, 2010 12:44   

No właśnie ja tego nie napisałem. Gdybyś wniskował czytajać to moze twój pierwszy post brzmiałby inaczej.

No w istocie nie wiem, gdyz od początku przy niczym się nie upierałem ;] Jełsi sieupierałem to proszę mi to pokazać, albo nie pisać bzdur...

A przed chwilą pisałeś żeby nie cyutowac zdan wyrwanych z kontekstu :D

Ale dobra.. Proszę:

Kontekst twojej wypowiedzi na to wskazuje

Ok, popełniłem błąd (ale KONTEKST TWOJEJ WYPOWIEDZI NA TO WSKAZYWAŁ)

Pozazdroscić dobrego samopoczucia i zgody z samym sobą

..dziękuję. (to po prostu FAKTY, które znajdują się w tym temacie)

Ty masz jakies kompleksy chyba...

Zasatnów się synku co piszesz.

Nie tylko za młody.

(nie Tobie to oceniać..każdy ma swoje.)

..i nadal nie odpowiedziałeś na moje pytania dotyczące Twoich powyższych wypowiedzi (chyba do końca nie przemyślanych ale teraz ciężko się przyznać do błędu..)

No fajnie ze wiesz jacy ludzie czytają forum :) chciałbym mieć taką wiedzę :)

..widzę, że lubisz wszystkim "pocisnąć'..gratulacje. Wierzę, że jesteś na tyle mądrym człowiekiem, że wiesz czego to przejaw..

Fiu, fiu...

..widzę, że "jedziesz" dalej.. ..a ja nadal oczekuję należnych przeprosin (PUBLICZNIE bo tak też mnie obraziłeś) ..ale przypuszczam, że jesteś zbyt dumny na to.

..po prostu "pojechałeś" za daleko i teraz uparcie nie chcesz tego przyznać..to przykre i, po raz kolejny dodam, nie przystoi Giga-Tacie.

..od początku pomijasz momenty, w których ujawniłeś swoje buractwo -chociaż wszyscy jesteśmy tylko ludźmi- (obraziłeś mnie i moją rodzinę) ..cała reszta jest już dawno tłem.

Zachowanie Pana E. Błaszaka jest na pewno złe i godne napiętnowania..a resztę napisałem już kilkakrotnie powyżej..i dobrze, że w tej kwestii, jak zapewne większość forumowiczów, się zgadzamy.

Pozdro.

Diabel-tasmanski 
Administrator
Giga - Tata

Wysłany: Pią Lip 30, 2010 13:17   

Ponieważ nie widzę sensu przepychania się z Tobą wyjaśniam -

Fakt 1 - napisałem, że znam pana Błaszaka. Od razu wyjaśniam - po prostu znam - nie przyjaźnimy się, nie spotykamy celowo, po prostu się znamy to wszystko.

Fakt 2 - napisałem, zę nigdy nie spotkałem się z jego strony z podobnymi zachowaniami. Od razu wyjaśniam w ządnym miejscu nie zaprzeczyłem że takich ie mai absolutnie go nie broniłem jełsi takie były.

Fakt 3 - Wyraziłem za to zdziwienie, ze skoro są to przypadki częste i powszechne to dziwie się, ze dopiero teraz to się porusza.

Fakt 4 - Napisałeś wyraźnie, że, cytuję: "swoich traktuje się inaczej" co sugeruje (lub sugerować ozę) ze ze względu na moją znajomość z panem Błaszakiem, ja oceniam jego postępowanie inaczej lub on traktuje inaczej mnie. Obie te teorie uważam za nonsensowne a sposób rozumowania za conajmnije dziwny i mało dojrzały - stąd określenie "synku".

Więc jeśli już to Ty obraziłeś mnie podobnym i sugestiami. Do tego sugerowałeś mi jakiś upó przy zresztą sam nie wiesz czym... co tylko utwierdza mnie w przekonaniu zę chciałeś mnie wpasować w zajmowanie jakiegoś określonego stanowiska. Nie oczekuję z twojej strony żadnych przeprosin ani skruchy. Zrobisz sam co uważasz. Nie widzę też powodu dla którego ja miałbym Cibie przepraszać. Jeśli obraziłem Cię to proszę mi pokazać w którym miejscu.

Całe moje zaistnienie w tym temacie miało sprowadzać się do pytania dlaczego nikt nie reagował w żaden sposób na wcześniejsze podobne zachowania. W zamian otrzymałem tylko lekceważące "a po co?" No może po to, że po prostu tak należy.

andżinsan 

Wysłany: Pią Lip 30, 2010 14:04   

"Fajnie" odwracasz kota ogonem.

po prostu się znamy to wszystko.

..i to wystarczy.

skoro są to przypadki częste i powszechne to dziwie się, ze dopiero teraz to się porusza.

..widocznie nie było sensu wcześniej. (..nie wadził o wspólne dobro jakim jest Start Gniezno..a przynajmniej nie publicznie. Wielu ludzi się tak zachowuje ale każdy patrzy na siebie i z różnych przyczyn nie chce się babrać w takie pierdoły życia codziennego, co mnie zresztą wcale nie dziwi..ale Pan Błaszak jest osobą rozpoznawalną więc od niego siłą rzeczy wymaga się więcej.)

ze względu na moją znajomość z panem Błaszakiem, ja oceniam

..nie Ty Go oceniasz (niegdzie tego nie napisałem) tylko ON traktuje CIEBIE inaczej..boshe....czytałeś w ogóle co pisałem(?)

te teorie uważam za nonsensowne

..szkoda bo to socjologia.

a sposób rozumowania za conajmnije dziwny i mało dojrzały - stąd określenie "synku".

..mało dojrzałe to jest właśnie Twoje powyższe określenie.

Nie oczekuję z twojej strony żadnych przeprosin ani skruchy.

..chyba kpisz.

Nie widzę też powodu dla którego ja miałbym Cibie przepraszać. Jeśli obraziłem Cię to proszę mi pokazać w którym miejscu.

..wiesz dobrze, ale do znudzenia powtórzę:

Zasatnów się synku co piszesz.

Nie tylko za młody.

(..a jaki jeszcze??)

Jeszcze jakieś pytania? ..niejasności?

dlaczego nikt nie reagował w żaden sposób na wcześniejsze podobne zachowania. W zamian otrzymałem tylko lekceważące "a po co?"

Nie prawda. Otrzymałeś całego posta na ten temat..ale ewidentnie zabolało Cie pytanie "a po co?" ..nie wiem dlaczego (mogę się jedynie domyślać).

Pozdro.

Odpowiedz do tematu